Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys succesvol op MODEKO-toernooi bij SJVV

Milheezer Boys succesvol op MODEKO-toernooi bij SJVV

Afgelopen zaterdag hebben zes teams van Milheezer Boys deelgenomen aan het jaarlijkse MODEKO-toernooi bij SJVV, dat traditioneel een week voor de start van de competities plaatsvindt.

Voor Milheezer Boys JO8.1 was dit het eerste toernooi als nieuw samengesteld team. Ze hebben gewonnen, verloren en gelijkgespeeld, wat zorgde voor een leuke kennismaking met het toernooivoetbal. Tijdens de prijsuitreiking ontvingen ze een mooie beker en trakteerde het team zichzelf op ijsjes.

De meeste spelers van JO9.1, JO10.1 en JO10.2 hadden al eerder toernooi-ervaring bij SJVV. Alle drie de teams eindigden als winnaar in hun poule. JO9.1 pakte de eerste plaats door in de finale RKMSV JO9.3 met 3-1 te verslaan. In de JO10-categorie vond een spannende finale plaats tussen twee teams van onze eigen club. De meiden van JO10.2 wonnen met 1-0 van JO10.1 en gingen met de hoofdprijs naar huis.

In de middag kwamen JO11.1 en JO12.1 nog in actie. Beide teams begonnen sterk en speelden hun beste wedstrijd in de eerste ronde. Uiteindelijk behaalden ze respectievelijk een 8e en 4e plaats.

Deel met je vrienden