Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Stem op Milheezer Boys tijdens de Rabo ClubSupport!

Stem op Milheezer Boys tijdens de Rabo ClubSupport!

Vanaf 2 september is het weer zover: de stemperiode van de Rabo ClubSupport gaat van start! Ook dit jaar doet Milheezer Boys weer mee aan deze prachtige actie, waarbij leden van de Rabobank bepalen hoe de beschikbare gelden worden verdeeld. Jouw stem kan ons helpen om ons doel te bereiken: het verder verduurzamen van ons sportpark.

Ons doel: verduurzaming van ons sportpark

Verduurzaming is een belangrijk speerpunt voor Milheezer Boys. Onlangs hebben we een flinke investering gedaan door nieuwe **LED-verlichtingsmasten** te plaatsen rondom onze velden. Dit was een kostbare maar noodzakelijke stap om ons sportpark toekomstbestendig te maken. Met de steun van de Rabo ClubSupport willen we deze verduurzamingsplannen verder uitbreiden en ons sportpark nog groener en energiezuiniger maken.

Onlangs hebben we onze velden voorzien van LED-verlichtingsmasten

Hoe werkt het stemmen?

Het stemmen is heel eenvoudig en kan via de*Rabo App* of via Rabo Internetbankieren. Ga naar de optie ‘Zelf regelen’ en breng jouw stem uit. Je hebt 3 stemmen, die je kunt verdelen over je favoriete clubs. Let op: alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen. De stemperiode loopt van 2 september tot en met 24 september 2024.

Nog geen lid van de Rabobank?

Wil je controleren of je lid bent? Log dan in via internetbankieren of de Rabobank app. Onder het kopje ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Profiel’ kun je zien of je lid bent. Ben je nog geen lid, maar wil je wel stemmen? Neem dan contact op met de Rabobank en regel snel je lidmaatschap.

Stem mee voor de toekomst van Milheezer Boys!

Elke stem is waardevol en kan ons helpen om onze duurzame ambities waar te maken. Verzamel vrienden, familie en bekenden en stem op Milheezer Boys! Samen maken we ons sportpark klaar voor de toekomst. Jij stemt toch ook?

Dank voor je steun!

Deel met je vrienden