Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Week van de Scheidsrechter: Bedankt, scheidsrechters!

Week van de Scheidsrechter: Bedankt, scheidsrechters!

Deze week, van 5 tot en met 13 oktober is het de Week van de Scheidsrechter! Een initiatief om onze scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor hun inzet. Zonder deze onmisbare vrijwilligers kunnen de wedstrijden bij Milheezer Boys niet plaatsvinden. Dankzij hen kunnen onze teams, jong en oud, wekelijks genieten van het voetbalspel op onze velden.

Bij deze willen we al onze scheidsrechters, zowel de vaste krachten als de jonge scheidsrechters uit onze jeugdteams en de selectieleden die regelmatig een jeugdwedstrijd fluiten, een groot compliment geven. Jullie inzet wordt enorm gewaardeerd! Als blijk van waardering heeft het bestuur deze week onze vaste scheidsrechters een kleinigheidje overhandigd. Een klein gebaar voor hun grote inzet. We willen hen ontzettend bedanken voor hun belangrijke rol op en rond het veld. Dus als je dit weekend op het veld staat of langs de lijn, spreek je waardering uit voor de scheidsrechter. Zij maken het voetbal iedere week voor ons mogelijk!

Altijd op zoek naar nieuwe scheidsrechters!

Voetballiefhebber, maar liever naast dan op het veld? Overweeg dan om scheidsrechter te worden bij Milheezer Boys! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen bijdragen aan het voetbal. Je kunt bij ons een korte cursus volgen, en we bieden begeleiding bij je eerste wedstrijden. Als je ambities hebt, kan je zelfs via ons doorgroeien naar een officiële scheidsrechtersopleiding bij de KNVB.

Heb je interesse? Neem contact op met een van onze bestuursleden, of kom langs op het sportpark. Samen zorgen we ervoor dat iedereen elke week kan blijven voetballen!

Deel met je vrienden